torsdag 3 oktober 2013

Vegetarian fabulous food

Ujuj, tiden rusar. I've been a busy ladybug lately.

Men imorgon är det fredag och sen är det äntligen helg så man kan ta sovmorgon. Har stigit upp 06.15 hela veckan och har har storslagna planer på att kunna stanna i sängen till lunch om jag vill. Har börjat sova med dubbla täcken eftersom kylan slagit till, men det är mysigt att krypa ner bland alla kuddar och täcken medan det är en smula kallt i själva rummet.

Idag testade jag ett nytt recept som jag blev totalt såld på, Kesoplättar! Man vispar ihop 2 ägg, en förpackning 250g naturell keso och 3 matskedar dinkelvete som man sen steker. Jag la även till lite riven parmesan ovanpå och hade fixat en currysås till. Den gjordes på créme fraiche, massa curry, ett nedhackat äpple och ett par matskedar mangochutney som sen fått dra i kylskåpet en halvtimme. Jag är dessutom väldigt förtjust i avocado, tranbär och pinjenötter så de återkommer som tillbehör till mycket.
Det var så sjukt gott! Några av mina kollegor är väldigt mycket för att laga ny mat och man blir inspirerad. Framöver ska jag prova Fritata och några olika typer av soppor.

Inga kommentarer: